slider image
Oferte primavara - vara - toamna -Rataciti in munti!
header line
Acest concept pleaca de la ideea de a pune participantii in situatia de a simula o actiune de salavare montana, contra cronometru.

In urma unui mesaj SOS cat si a “Ranger-ului din acea zona”, echipele trebuie sa localizeze pozitia accidentatilor pe harta, sa stabileasca planul de salvare, sa pregateasca echipamentul pentru interventie si sa inceapa cautarea
Traseul va fi foarte anevoios, plin de capcane naturale si animale salbatice, asa ca echipele vor primi niste obiecte ajutatoare care-i vor ajuta sa treaca mai usor peste aceste provocari.

Odata gasite, “persoanelor ratacite” li se vor acorda primul ajutor iar pentru cei accidentati se vor pregati targi improvizate cu ajutorul carora vor fii transportati pana la cel mai apropiat Punct Salvamont indicat pe harta unde vor primi asistenta medicala.

Putem adauga la complexitatea acestei simulari faptul ca ea se poate derula de obicei pe timp de noapte, la lumina lanternelor frontale pentru a intelege mai bine importanta acestui gest la care va fi expusa echipa voastra!

Programul pune la grea incercare capacitatile de conducere, organizare, comunicare si orientare ale participantilor.

Apropierea dintre participanti pe care o creeaza acest exercitiu prin confruntarea cu dificultatile si intunericul este extraordinar! Este o experienta care ii conecteaza pe oameni si ajuta echipa sa-si descopere intr-o maniera palpabila punctele forte si pe acelea care necesita imbunatatire.

Evenimentul este super vizat de instructorii si trainerii specializati in salvare montana, care - vor asigura securitatea participantilor.


 
Înapoi la programe