slider image
Evening events - Medieval Banquet
header line


"Prea nobile domn, Mihai de Costea - Ariesanu, mare dregator al cetatii Kronstadt din Tara Barsei, va rog sa-mi permiteti sa declar deschisa petrecerea data de maestatea dumneavoastra in cinstea companiei..."
 
...asa poate sa inceapa o petrecere medievala organizata intr-un castel/ cetate, data in cinstea companiei dumneavoastra. Domnitele si cavalerii vor fi costumate in straie medievale, bucate pe alese, vin din beciul castelului, decor medieval cu steaguri si insemne ale vremii, armuri si arme medievale. Peisajul de poveste va fi completat de muzica si dansurile medievale pe care diferite trupe de teatru sau de cavalerie le vor interpreta, dar si de spectacolele de foc.

Pe timpul petrecerii vom asista la "Turnirul Cavalerilor" un spectacol de indemanare a unor cavaleri medievali care va vor invita sa participati si domniile voastre la intreceri cum ar fi: jonglerie si animatie cu foc, strangerea pecetilor sau al sigiliilor, concurs de dans medieval, trasul la tinta cu arcul, aruncarea sulitei...