slider image
Indoor - Amazing Theatre
header line

Este un program complex in care participantii se impart in echipe mixte, trec prin activitati preponderent indoor (mai jos prezentate) obtinand indicatii pentru realizarea unei piese de teatru (tema, costume, indicatii de realizare, decor etc.).

Piesa de teatru: fiecare echipa lucreaza la cate un act al piesei. Fiecare act al piesei va avea la baza 1-2 valori/principii ale companiei puse in evidenta de participanti prin pantomime sau texte.  Spre finalul programului, reprezentantii echipelor se intalnesc si stabilesc numele piesei ce va reuni toate scenetele jucate initial.

Legatura dintre piese o vor gasi ei folosind ca inspiratie MISIUNEA companiei. Piesa va reuni astfel valorile/principiile companiei sustinand Misiunea companiei.

Exemple de activitati outdoor: realizarea unei minicatapulte si lovirea unei tinte cu ea; realizarea unui pod in miniature care sa tina 10 l de apa, folosind scotch si bete de frigarui; orasul companiei - fiecare echipa va realiza orasul companiei asa cum este vazut de participant folosind materialele puse la dispozitie de trainer (sfoara, markere/graffiti, lemn si panza).

Orasul va fi prezentat sub forma de clip publicitar in care fiecare membru al echipei va avea un rol etc.